Szkolenie “Trendy na chińskim rynku spożywczym”

06.03.2015

6 marca w Fabryce Grohmana odbyło się szkolenie pn. Trendy na chińskim rynku spożywczym, jako szansa dla polskich produktów.

Szkolenie Trendy na chińskim rynku spożywczym Szkolenie Trendy na chińskim rynku spożywczym Szkolenie Trendy na chińskim rynku spożywczym

W spotkaniu, zorganizowanym przez Łódzką Specjalną Strefę Ekonomiczną S.A. we współpracy z Urzędem Marszałkowskim Województwa Łódzkiego, wzięło udział ponad 30 przedsiębiorców. Szkolenie poprowadzili:

• Tomasz Jurczyk, Zakład Azji Wschodniej UŁ
• Bartosz Ziółek, Prezes Zarządu Amber Global Consulting Sp. z o.o.
• Dorota Sirko, Wojewódzki Inspektorat Sanitarny
• Bartosz Komasa, Bank of China
• Janusz Baranowski, COIE Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego
• Jacek Boczek, Polsko-Chińska Rada Biznesu
Podczas szkolenia uczestnicy mieli szansę dowiedzieć się m.in. jakie trendy w zakresie konsumpcji panują wśród obywateli Chin, poznać procedury związane z wchodzeniem z produktami na rynek Państwa Środka oraz narzędzia wsparcia oferowane eksporterom przez Ministerstwo Gospodarki RP i Bank of China.

WRÓĆ DO LISTY AKTUALNOŚCI